Fest Planlægning

Vi har speciale i firmaarrangementer og giver gerne en hånd med når de skal planlægge deres Firmafest, om det er i sportshallen, i det medbragte store festtelt eller i deres virksomheds lokaler så sørger vi for en super hyggelig og velplanlagt fest.

Vi skræddersyr gerne et færdigt festkoncept til dem, deres virksomhed med et tema som vi sammen kan finde tilfredsstillende og underholdende.

Vi Har alle de tilladelser der skal til for at levere en professionel planlagt fest for dem og deres virksomhed, Vi besidder næringsbrev og står gerne for leverance af en dejlig fest middag efter deres anvisninger og ønsker samt drikkevarer.

Festpakke 1:
Fra 250 DKR. Pr. Person, ved Min 500 Personer.

Her tilbyder vi et festkoncept bestående af følgende:

  1. Stor Festbuffet leveret af vores velkendte Sønderjyske Kok efter deres ønsker, hvor vi garanterer alle råvare er af fineste kvalitet med flotte anretninger.
  2. Stor scene med professionelt Lyd & Lys som naturligvis betjenes af fagfolk, lyset vil være i deres ønskede farver, endvidere vil der være masser af plads til det gode Party Orkester som spiller alle de kendte 80’er hits som vi alle kan synge med til, vi har naturligvis mange orkestre at vælge mellem.
  3. Professionel kendt DJ der spiller i alle pauser samt den sidste time, naturligvis den musik der passer til netop deres festtema & anvisninger.
  4. Flot service med 180 Cm. Runde borde med dejlige polsterstole, 5 armede lysestager samt stilfuld blomsterdekorationer samt duge efter deres farver og anvisning.
  5. En tjenerstab der har den rigtige erfaring i ens nobel stilfuld påklædning så deres gæster ved hvem der er gæst / personale.
  6. Stor veludrusted bar med alt hvad hjertet begærer efter det aftalte tema til rimelige priser.
  7. Vi tilbyder dem gerne større orkestre som her skitseret, de har her mulighed for at tilkøbe et af de helt store orkestre ved at benytte vores tillægs Pakker 1-2 samt 3, vi tilbyder naturligvis den underholdning de ønsker så dette er tre gode bud fra hjertet.

Tillægs Pakke 1: 500 Gæster:
Tillæg 150 DKR Pr. Person medbringes Evt. Top Seven Partyband

Tillægs Pakke 2: 1000 Gæster:
Tillæg 200 DKR. Pr. Person medbringes Evt. Danser Med Drenge.

Tillægs Pakke 3: 1000 Gæster:
Tillæg 300 DKR Pr. Person medbringes Evt. Kim Larsen.

Tillæg for telt / Mobilscene Aftales.

Vi tilbyder dem naturligvis et uforpligtende møde så vi sammen kan gennemgå deres ønske og komme med det rigtige tilbud til dem og deres virksomhed.