Overvågnings Anlæg

Overvågnings Anlæg CCTV

Med stor erfaring inden for CCTV. Tilbyder vi BL,a

– Professionel rådgivning
– Projektering
– Installation på stedet
– Undervisning af CCTV brugerefladen
– Servicering af overvågnings anlæg

Hvorfor egentligt overvåge….. Læs mere her:

Nattelivet:

Det er et alm. kendt fænomen at når alkoholden kommer ind, ryger forstanden ud. Dette faktum gør at nogle folk har tendens til ikke at kunne styre sig selv, og der opstår ballade. Samtidig kan overvågning være med til at mindske salget og forbruget af narkotika på Deres sted.

Kameraerne har en stor præventiv virkning, men kan også hjælpe med at identificere mistænkelige personer og ballademagere efter en hændelse. Optagelserne er god dokumentation for politiet i tilfælde af voldssager.

Vi anbefaler at man placerer kameraer stratetiske steder på stedet. Det er ofte hensigstmæssigt at placere kameraer i indgangen, garderoben, ved toiletterne, ud over dansegulvet, på steder der er svære at se for personalet og ikke mindst i baren. Sidst nævnte kan bruges i forbindelse med betalingsspørgsmål, og i tilfælde af svind i baren.

Café & restaurationer:

Når der er travlt, kan Deres gæster slippe af sted med at gå fra regningen enten med overlæg eller ved et uheld. Gæsten har måske siddet der længe og glemt alt om at betale, eller hvis det er en større gruppe der forlader selskabet enkeltvis. Kameraer kan i den forbindelse være personalets forlængede arm.

Enhver form for klammeri mellem gæsterne kan hurtigt afsløres ved hjælp af optagelserne

Kameraerne virker desuden forebyggende mod røverier, og skulle uheldet alligevel være ude, er optagelserne guld værd i forbindelse med opklaringen.

Butikker:

Overvågning i en butik kan være med til at forebygge indbrud, hærværk og røverier. Det kan også afhjælpe svind blandt de ansatte.

Tankstationer:

I takt med, at brændstofpriserne er steget, er antallet af brændstoftyverier fulgt med. Dette svind kan minimeres ved at opsætte kameraer som giver gode, genkendelige billeder af bilernes nummerplader. I butikken placeres kameraer strategisk med det formål at forhindre svind, butikstyverier og røverier. Dermed øges både indtjeningen og personalets sikkerhed.

Ring trygt for tilbud på deres CCTV instalation.